"Индустриалпласт" ЕООД
гр. Казанлък
ул. "Индустриална"5
0888863973
0431 62247

пластмасови изделия
tuv certificate
при нас ще намерите

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

industrialplast@abv.bg
Различни видове тапи
Димитър Димитров
Димитър Христов Димитров

„Индустриалпласт” ЕООД е основана през  1990 г. от Димитър Христов Димитров и вече повече от двадесет години фирмата се развива и усъвършенства в производството на изделия от пластмаса. Постигнатите успехи и завоюваните пазари се дължат на упорита работа, гъвкаво отношение с цел максимално задоволяване изискванията на клиента, непрекъснатите инвестиции в нови и съвременни машини, в изучаването и експериментирането с различни видове материали и възможността да се изработват технически изделия по модел на клиента.

Фирмата разполага със собствена производствена база, разположена на 4000 кв.м. и изработва над 180 вида различни изделия и детайли, които се използват в хидравликата и пневматиката, машиностроенето, за резервни части за машини и възли, както и за бита. Осемдесет на сто от произведената продукция индиректно се изнася на външния пазар, като част от изделията са патентовани за  целия Европейски съюз. За изработката на тези детайли се използват следните материали: полиетилен /PE/, полипропилен /PP/, полистирол /PS/, поликарбонат/PC/, полиметилакрилат, полиоксиметилен /POM/, полиамид /PA/, термопластичен еластомер /TPE/, етилвинилацетат /EVA/,  акрилбутадиенстирол /ABS/, стиролакрилнитрил /SAN/, доставени от реномираните фирми BASF, BAYER, DU PONT, BOREALIS, BASEL, ATOHIME и др.  В продължение на години фирмата инвестира в закупуването на нови машини и в момента притежава машини само на лидерите в бранша BATTENFELD и ENGEL .


Фирмата ни приема поръчки за изработка на детайли по зададен от клиента образец (мостра) или чертеж, като изработваме необходимата инструментална екипировка. В случай, че клиентът има налична инструментална екипировка, оферираме цена само за изработката на самото изделие.


Фирмата ни притежава гранулираща линия с двойношнеков екструдер за синтезиране на различни цветове мастербачи по RAL или PANTONE за полиетилен, полипропилен, полистирол, полиамид и др.
Гаранция за постигане на отлични резултати са силния технически екип от специалисти, съвременната машинна база и строгия контрол на качеството.  Фирмата притежава Сертификат за качество ISO 9001:2000 от 2004 г.  и работи по нова стратегия в производството, насочена към опазване на околната среда, която включва рециклиране на отпадъците и безотпадна технология при охлаждането на машините. Фирмата ни притежава разрешение от Министерството на околната среда и водите N. 13-ДО-120-01 за изкупуване, транспорт и оползотворяване на  отпадъци от пластмаса.  


Ценовата политика на фирмата е гъвкаво ориентирана към изискванията на пазара, без да се отстъпва от качествените показатели.  Основна цел на нашата работа е цялостното задоволяване на изискванията на клиента във възможно най-кратки срокове, като се спазват всички изисквания за качество  и конкурентност.

 
  История на фирмата
Тапи с резба  
  Сертификат ISO 9001:2000
Тапи за цолова резба  
  Машинен парк
Гладки тапи  
   
Ръкохватки  
   
Ъгли  
   
Шапки  
   
Шапки "Г  
   
Технически изделия  
   
Изделия от термокаучук  
   
Стоки за бита  

 

 
Хранилки за пчели  
   
Палета  
   
Кутии за електроди  
   
Кутии за замби  
   
Фирмата приема поръчки за изработка на детайли по зададен от клиента образец (мостра) или чертеж, като изработваме необходимата инструментална екипировка. В случай, че клиентът има налична инструментална екипировка, оферираме цена само за изработката на самото изделие.

 

Фирмата притежава разрешение от Министерството на околната среда и водите N. 13-ДО-120-01 за изкупуване, транспорт и оползотворяване на отпадъци от пластмаса.

Ако търсите СЕРТИФИЦИРАН доставчик на пластмасови изделия, който работи бързо и сигурно, свържете се с нас и ще получите качествена стока на атрактивни цени:

"Индустриалпласт" ЕООД
гр. Казанлък, ул. Индустриална 5
industrialplast@abv.bg
0888863973
тел.: 0431 63356

 
Тапи | Тапи с резба | Тапи за цолова резба | Гладки тапи | Ръкохватки
Ъгли
| Шапки | Шапки "Г" | Технически изделия | Изделия от термокаучук | Стоки за бита
Хранилка за пчели | Палета | Кутии за електроди | Кутия за замби | Машинен парк | НАЧАЛО
Ако търсите интересни подаръци или декоративни свещи, посетете: www.cdmbg.com